Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، منصور انصاری مدیرکل سازمان تعزیرات استان اصفهان گفت: پرونده‌های قاچاق بر اساس قانون مبارزه با قاچاق از سال ۹۲ تا به الآن در حال رسیدگی بوده است.

وی درخصوص دستگاه‌های مسئول برای کشف کالا‌های قاچاق گفت: واحد کاشف و نیروی انتظامی توسط قانون موظف به کشف قاچاق کالا شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل تعزیرات استان اصفهان گفت: کالا‌های قاچاق به محض توقیف، تحویل سازمان انبار تملیکی می‌شود و این سازمان به عنوان امین دولت در آنجا نگهداری می‌شود.

انصاری درباره رسیدگی به این پرونده‌ها گفت: در مسیر رسیدگی به پرونده‌های مربوط به قاچاق کالا با دو روش روبه رو هستیم.

وی درخصوص روش اول گفت: در این روش کالا‌های سریع الفساد و سریع الاشتعال به صورت آنی و سریع، با درخواست انبار تملیکی و صدور دستور فروش از جانب همکاران ما در کل شهرستان ها، توسط انبار املاک تکمیلی فروخته می‌شود.

مدیرکل سازمان تعزیرات استان اصفهان گفت: در روش دوم با پرونده‌هایی مواجه هستیم که باید درباره آن‌ها حکم صادر بشود.

انصاری بلاتکلیفی پرونده‌هایی در انبار تملیکی با سابقه پنج ساله را تکذیب کرد و گفت: درمورد پرونده‌هایی که نیاز به حکم برای رسیدگی به آن‌ها است، معمولٱ حکم سریع صادر می‌شود.

وی گفت: در بازدیدی که ما از انبار تملیکی داشتیم، پرونده‌های سال‌های ۹۵ تا ۹۷ را بررسی کردیم و طبق نظر مدیر سازمان انبار تملیکی نیز، تعداد این پرونده‌ها کم است.

مدیرکل سازمان تعزیرات استان اصفهان در پایان به تعداد مراکز موجود در اصفهان برای رسیدگی به قاچاق کالا اشاره کرد و گفت: در مرکز استان اصفهان، ۵ شعبه وجود دارد که قاچاق کالا، در آنجا بررسی می‌شود.

انتهای پیام/ص

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعزیرات حکومتی قاچاق کالا تعزیرات استان اصفهان انبار تملیکی قاچاق کالا پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۵۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد سازمان تعزیرات با عرضه خارج از شبکه لاستیک

شهرام محسنی؛ مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی اظهار کرد: پرونده عرضه خارج از شبکه ۹ هزار و ۴۷۱ حلقه لاستیک یارانه‌ای به ارزش ۶۱۹ میلیارد و ۴۹۵ میلیون ریال در شعبه ششم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی کرمانشاه رسیدگی شد.

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: شعبه رسیدگی‌کننده با توجه به مدارک موجود در پرونده، اتهام انتسابی را محرز و متهم را به پرداخت ۶۱۹ میلیارد و ۴۹۵ میلیون ریال جزای نقدی برابر ارزش تخلف محکوم کرد.

محسنی گفت: شعبه همچنین متهم را به پرداخت ۶۱۹ میلیارد و ۴۹۵ میلیون ریال جریمه برای برای بهای مال از دست رفته و در مجموع به پرداخت هزار و ۲۳۸ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: بازرسان صنعت، معدن و تجارت در بازرسی از انبار لاستیک فروشی، این تخلف را کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • ضبط ۴۵ هزار نخ سیگار قاچاق در میاندوآب
  • محکومیت قاچاقچی پوشاک در ماکو
  • قاچاقچی کالا در همدان نقره داغ شد
  • برخورد سازمان تعزیرات با عرضه خارج از شبکه لاستیک
  • جریمه 23 میلیون تومانی قاچاق البسه در نهبندان
  • نحوه رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی در سند تحول
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز
  • محکومیت ۶ میلیاردی قاچاقچی کالا دراصفهان
  • تعزیر قاچاقچی البسه در نهبندان