Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، ایرج موفق روز یکشنبه در مراسم افتتاح « مرکز شبانه روزی فوریت‌های نظارت و کنترل بازار استان اصفهان » اظهار داشت: پنج هزار و ۵۰۰ پرونده در این زمینه تشکیل شده و برای رسیدگی به اداره کل تعزیرات حکومتی استان ارسال شده است.

وی با بیان اینکه ۶۱ نفر بازرس و هفت کارشناس در این سازمان فعالیت می‌کنند، ادامه داد: حجم پرونده‌ها و شکایات مردمی در این زمینه بسیار زیاد است اما بعضی مواقع وسیله نقلیه برای پیگیری شکایات وجود ندارد و سعی کردیم با استفاده از موتور سیکلت این کارها را انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان افزود: با توجه به شرایط بودجه‌ای کشور تنها اضافه کار و هزینه ماموریت فروردین بازرسان این سازمان در سالجاری پرداخت شده است.

وی با اشاره به اهمیت راه اندازی مرکز شبانه روزی فوریت‌های نظارت و کنترل بازار خاطرنشان کرد: این مرکز با توجه به شرایط کنونی بازار و حساسیت‌های موجود و به تاکید استاندار اصفهان برای رسیدگی، کنترل و نظارت بیشتر بر بازار ایجاد شد.

موفق گفت: فعالیت بهتر این مرکز نیازمند اضافه شدن نیروهای تعزیرات و نیروی انتظامی است که درخواست‌هایی در این زمینه ارائه شده است.    

وی اضافه کرد: سامانه ۱۲۴ در این مرکز برقرار است و گروه‌های‌  بازرسی به درخواست‌ها و شکایات به‌صورت شبانه روزی رسیدگی خواهند کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: امروز فرصتی استثنایی برای حل ریشه‌ای مشکلات کشور بوجود آمده است و امیدواریم که نظام اصولی و حساب شده‌ای مستقر شود.

سید حسن قاضی عسگر افزود: راه حل مدیریتی برای نظارت و کنترل بازار وجود دارد اما در گذشته به‌درستی به این امر توجه نشده است.

وی با بیان اینکه ما وارث مجموعه‌ای شدیم که سوء مدیریت زیادی در آن وجود دارد تصریح کرد: در گذشته با توجه به فروش نفت خیلی از سوء مدیریت‌ها با نفت پوشش داده می‌شد اما امروز این کاستی‌ها خود را نشان می‌دهد.

قاضی عسگر خاطرنشان کرد: باید با ایجاد زیرساخت مناسب، روش‌های نادرست گذشته را اصلاح کنیم.

وی با اشاره به اهمیت فعالیت بازرسان سازمان صنعت معدن و تجارت گفت: نباید در این موارد تنها به دریافت حقوق و مزایا توجه داشته باشیم و باید به اجر معنوی و اخروی اینگونه کارها هم توجه داشته باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان اظهار داشت: امروز شرایط خیلی سخت و جنگ اقتصادی تمام عیار در کشور وجود دارد و همه ما باید بعنوان رزمنده در این جبهه تلاش کنیم.

وی ادامه داد: باید مجموعه را اصلاح کنیم و با کار تیمی به سمت منطقی کردن ساز و کارها گام برداریم.

مدیرکل تعزیرات حکومتی اصفهان گفت: امکان مستقر کردن قاضی تعزیرات در این مرکز وجود ندارد اما آمادگی کامل برای همکاری در تمام ساعات شبانه روز برای رسیدگی به پرونده‌های این مرکز وجود دارد.

غلامرضا صالحی با اشاره به اهمیت تعامل و همکاری بین سازمان صنعت معدن و تجارت و اداره کل تعزیرات حکومتی اصفهان افزود: قضات کشیک تعزیرات بصورت برخط ( آنلاین) کار رسیدگی به پرونده های مرکز شبانه روزی فوریت های نظارت و کنترل بازار استان اصفهان را انجام خواهند داد.

وی خاطرنشان کرد: بازرسان صنعت معدن و تجارت و تعزیرات از لحاظ حقوق و مزایا نیاز به توجه بیشتری دارند و در این صورت با انگیزه بیشتری می توانند در این شرایط اقتصادی بر بازار نظارت کنند.

صالحی گفت: باید از محل منابع استانی و سازمان برنامه و بودجه کمکی به پرسنل شود تاثیر زیادی بدنبال خواهد داشت.

« مرکز شبانه روزی فوریت های نظارت و کنترل بازار استان اصفهان » بمنظور افزایش توان و تقویت نظارت بر فعالیت واحدهای اقتصادی روز یکشنبه با حضور  معاون  هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان، رییس سازمان صنعت معدن و تجارت اصفهان، مدیران کل امور مالیاتی و تعزیرات حکومتی در ساختمان شهید خرازی این سازمان افتتاح شد.

 این مرکز در راستای رصد ۲۴ ساعته بازار و دریافت گزارش‌های مردمی به دستور استاندار اصفهان راه اندازی شده است.

برچسب‌ها معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان وزارت صنعت معدن و تجارت اصفهان استانداری اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان وزارت صنعت معدن و تجارت اصفهان استانداری اصفهان معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان وزارت صنعت معدن و تجارت اصفهان استانداری اصفهان اخبار کنکور هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان صنعت معدن و تجارت تعزیرات حکومتی استان اصفهان سازمان صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۴۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردش مالی ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بازار خودرو

به گزارش خبرگزاری مهر، امین کلاهدوزان با اشاره به برگزاری جلسات کارشناسی با سکوهای منتخب در حوزه معاملات خودرو، گفت که از سال گذشته با همکاری فراجا، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و قوه قضائیه، زیرساخت‌های انجام معاملات الکترونیکی در بخش خودرو کشور فراهم شده است. با فراخوان انجام‌شده برای مشارکت سکوهای مرتبط، جلسات فنی و کارشناسی اتصال این سکوها در حال انجام است و به زودی شاهد ارائه این خدمات به مردم خواهیم بود.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ضمن اشاره به حجم معاملات این بازار، گفت: بازار معاملات خودرو در سال، بیش از ۲۵۰۰ همت برآورد می‌شود که حضور سکوها و شرکت‌های تجارت الکترونیکی از طریق امن‌سازی و تسهیل این معاملات، کیفیت این بازار را به‌طور چشمگیری افزایش می‌دهد.

وی ادامه‌داد: خودرو دومین کلان‌بازار از بازارهای دارای اولویت برنامه توسعه تجارت الکترونیکی ایران در افق ۱۴۰۷ است که با همت همه دستگاه‌های مرتبط، فعال شده و امکان حضور کسب و کارهای نوآور در آن مهیا شده است.

کلاهدوزان با تاکید بر نقش تسهیل‌گری و سیاست‌گذاری مرکز، بیان‌داشت: الکترونیکی شدن معاملات خودرو با توجه به استفاده از امضای الکترونیکی در این طرح، در عمل با حمایت قانون اسناد مبادله‌شده غیر قابل انکار بوده و مورد حمایت قانون خواهد بود و همچنین مسیر ایجاد شده با تبادل اطلاعات اصلی در مورد خودرو مانند سوابق انتقال، تصادفات، سرویس‌های دوره‌ای و غیره، انجام معامله با کیفیت بیشتری انجام خواهد شد.

بر اساس اعلام مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، وی در ادامه تاکید کرد: استفاده از این خدمت کاملاً اختیاری بوده و مردم همچنان می‌توانند طبق گذشته به شیوه‌های سنتی نیز اقدام به معامله کنند.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در پایان با اشاره به مزیت‌های بهره‌برداری از این بستر، تصریح کرد: باتوجه به نکات برجسته انجام معاملات خودرو با استفاده از پلتفرم‌ها، انتظار می‌رود مردم نسبت به بهره‌برداری و استفاده از این خدمت اقدام کنند.

کد خبر 6098362 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • گردش مالی ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بازار خودرو
  • پایش کیفیت آب لرستان در ۲۴ آزمایشگاه
  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد
  • لزوم کیفی سازی نظارت بازرسان بر بازار
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • انجام ۶۰ نظر سنجی در موسسه افکارسنجی ملت
  • هزینهٔ حج امسال، ۳۰۰ دلار کمتر است